GE Careers
Apply Now    

Processoperatör med processdatoransvar

  • GE Healthcare
  • Experienced
  • Posted 1/25/2017 11:21:15 AM
  • 2833275
  • Job Function: Manufacturing
  • Business Segment: Healthcare Global Supply Chain
Location(s): Sweden ; Uppsala


About Us:
GE is the world's Digital Industrial Company, transforming industry with software-defined machines and solutions that are connected, responsive and predictive. Through our people, leadership development, services, technology and scale, GE delivers better outcomes for global customers by speaking the language of industry.

Role Summary:
Vi söker en processoperatör med processdatoransvar till Kemisk Produktion i Uppsala.
Jobbet som processoperatör innebär ansvar för tillverkning av sektionens produkter och processdatoransvaret innebär ansvar för att förvalta styrsystemet inom sektionen. Vi söker dig som får energi av att lära dig nya saker. Som person är du säkerhetsmedveten och mån om att alltid leverera bästa kvalitet till kunden. Du är stresstålig, arbetar gärna i team och har intresse för produktion.

Essential Responsibilities:
Som processoperatör kommer du i första hand att arbeta med att tillverka de storskaliga kemiska produkter som sektionen ansvarar för. Arbetet bedrivs i skiftform med helgarbete var fjärde helg.Att medverka i förbättringsarbetet av sektionens processer och utrustning ingår som en naturlig del i ditt arbete och då det är många projekt som pågår i sektionen kommer du till viss del att vara engagerad i dessa parallellt med ditt dagliga arbete som processoperatör.


Du arbetar noggrant enligt alla gällande metoder och instruktioner och är ansvarig för att rapportera eventuella fel och brister, både i själva tillverkningsprocessen men också på den utrustning som används. Enklare skötsel av utrustning och lokaler ingår i det dagliga arbetet, liksom att utföra tilldelade kalibreringar av utrustning samt att avrapportera förbrukat material. För vissa processer ingår att köra processanalyser på lab.


Processdatoransvaret innebär att du ansvarar för att förvalta sektionens styrdatorsystem. Du skriver och uppdaterar recept samt stöttar övriga processoperatörer vid behov. Du är sektionens naturliga kontaktperson då det gäller processdatorn. Sektionen kommer att byta styrdatorsystem under de kommande åren vilket du som processdatoransvarig kommer att vara en del av.För mer information rörande tjänsten, vänligen kontakta Maria Åberg (Rekryterande Chef) Tele: 018-612 14 86

Sista ansökningsdag är 17 februari 2017

Qualifications/Requirements:
- Gymnasieutbildning inom kemi eller med annan teknisk inriktning
- Erfarenhet av kemikaliehantering och/eller brandfarliga varor
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Datorvana
- Har erfarenhet av styrsystem
- Möjlighet till helgarbete var fjärde helg

Desired Characteristics:
Vi ser gärna att du:
•Har erfarenhet inom storskalig kemi-, biotech- eller läkemedelstillverkning
•Har erfarenhet av underhållsarbete (processanläggningar)


Vi söker dig som får energi av att lära dig nya saker. Som person är du säkerhetsmedveten och mån om att alltid leverera bästa kvalitet till kunden. Du är stresstålig, arbetar gärna i team och har intresse för tillverkningsprocesser/produktionsutrustning/automation och styrsystem. Du driver flera aktiviteter samtidigt och har god problemlösningsförmåga. Som person är du noggrann och ordningssam.

Locations: Sweden ; Uppsala

GE offers a great work environment, professional development, challenging careers, and competitive compensation.  GE is an Equal Opportunity Employer.  Employment decisions are made without regard to race, color, religion, national or ethnic origin, sex, sexual orientation, gender identity or expression, age, disability, protected veteran status or other characteristics protected by law.
Apply Now    

Similar Jobs

GE Careers Technical Assistance

Having technical issues with ge.com/careers or your application? We're here to help.

Get In Touch

Connect With Us

Stay up to date on GE and possible opportunities that open in areas that interest you.

Sign Up